12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

Mogućnosti plaćanja

Kako mogu platiti za svoju rezervaciju na 123yachtcharter.com?

Trenutno možete platiti svoju rezervaciju na 123yachtcharter.com jednostavnim bankovnim prijenosom.

 

Prijenos:

Nakon potvrde rezervacije primit ćete e-mail od nas s Vašom potvrdom rezervacije, uključujući podatke o banci kako biste jednostavno uplatili iznos. Točni uvjeti plaćanja također će vam biti objašnjeni. Molimo Vas da ne zaboravite pod opis plaćanja navesti broj Vaše rezervacije kako bi naše računovodstvo moglo zabilježiti Vašu uplatu.

Brod će biti rezerviran i odmah nakon uplate (ovisno o banci, to može potrajati i do 5 dana) Vaša će rezervacija biti dalje obrađena.

Koliko je siguran moj proces plaćanja?

Kako bi zaštitili Vašu privatnost i spriječili zlouporabu od treće osobe, koristimo samo HTTPS sigurnosne protokole i SSL protokole šifriranja za prijenos podataka o plaćanju i osobnih podataka. Postupak plaćanja na 123yachtcharter.com stoga je apsolutno siguran!

Uvjeti plaćanja - polog i konačna uplata

Prilikom rezervacije odmora iz snova 50% naknade za charter naplaćuje se kao predujam za rezervaciju Vaše jahte. Preostala uplata od 50% mora nam se isplatiti najkasnije 6 tjedana prije početka najma.

LAST MINUTE REZERVACIJE: Za rezervacije od 6 tjedana prije početka chartera, ukupan iznos se plaća odmah nakon potvrde rezervacije!

Obvezni i fakultativni dodaci plaćaju se prilikom preuzimanja Vaše jahte izravno iznajmljivaču u bazi.

EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram