12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

Charter osiguranje

Osiguranje jahte i dodatno osiguranje za Vaš savršen odmor!

U nastavku ćete naći korisne informacije o osiguranju za jahte koje nudimo, uključujući informacije o dodatnom osiguranju.

Brodovi koji se nude na našoj stranici obično imaju obvezno osiguranje i casco osiguranje. Osobne stvari unajmljivača (charter kupca) i njegove posade obično nisu pokrivene ovim osiguranjem.

Casco osiguranje obično ima odbitak u visini navedenog depozita. On se ostavlja u bazi prilikom preuzimanja plovila u gotovini ili kreditnom karticom. Iznos povratnog depozita bit će naveden u ponudi ili u slučaju rezervacije pod naslovom "Obvezni dodaci".

Depozit koji plaća naručitelj može se osigurati osiguranjem charter jamstva. Ovisno o davatelju usluga, velik dio depozita može biti pokriven.

Ako također želite imati dodatno osiguranje, kao što je osiguranje od otkazivanja chartera ili osiguranje od gubitka charter plovila, naši dolje navedeni partneri nude dodatne mogućnosti.

UNIQA, PANTAENIUS i European Insurance Services (EIS) također nude osiguranje skipera, kao što su obvezno osiguranje skipera ili osiguranje od nezgoda skipera.

Ako želite uzeti jednu od navedenih polica osiguranja, jednostavno kliknite na jednu od donjih veza i odaberite online Vaše željeno osiguranje. Sve pojedinosti o osiguranju možete pronaći i na sljedećim linkovima.

Ako imate bilo kakvih pitanja o osiguranju, slobodno nas kontaktirajte. Kliknite ovdje za obrazac za kontakt.

 

Linkovi za naše partnere:

Hamburger Yacht Insurance Schomacker

 

UNIQA:

UNIQUA Osiguranje za charter

 

Pantaenius:

Pantaenius Charter Package
Pantaenius Reliable Skipper

 

EIS European Insurance & Services GmbH

Kako bi odabrali jedno osiguranje našeg partnera EIS European Insurance & Services GmbH kliknite na jedan od sljedećih poveznica:

 Charter osiguranje  Charter osiguranje
EIS Insurance Emergensea MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram