12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

LUXURY MARINE TOYS

Vaš dobavljač za nautičke luksuzne stvari!

Naš partner LUXURY MARINE IGRAČKE nudi raznovrsne luksuzne predmete, s kojima možete ponovno otkriti područje chartera iz drugog kuta. Sljedeći sadržaji za sportove na vodi mogu se kupiti, ali ne i iznajmiti.

SEABOB - Svijet je Vaše igralište

Otkrijte podvodni svijet jednim od sljedeća tri moćna vodena skutera:

 

SEABOB F5 - Najveća brzina: 14 km / h

SEABOB F5 S - najveća brzina 20 km / h

SEABOB F5 SR - najveća brzina 22 km / h

NOVO: SEABOB F5SR

Najmoćniji vodeni skuter (22km / h)!

SEABOB F5 SR je najsnažnije vozilo u seriji SEABOB F5. Njegova izvedba je jedinstvena. Sustav E-Jet snage SEABOB F5 SR generira ogroman potisak na 745 Newtona. Ova snaga motora se uključuje u 7 stupnjeva. U donjim prolazima polako kružite kroz vodu. Osjetite i doživite ogroman i impresivan potisak u vodi s F5 SR u gornjim brzinama. SEABOB F5 SR nudi visokokvalitetnu posebnu opremu uz snažne performanse motora.

On posjeduje serijski SEABOB sustav s dvije integrirane kamere, ugrađeni sustav za pohranu i WLAN modul za prijenos . Osim toga, SEABOB F5 SR u seriji je opremljen visokokvalitetnim Chrom-paketom. SEABOB F5 SR možete promijeniti bez dodatnih troškova s jednom od ponuđenih površina iz cijelog našeg raspona boja. SEABOB F5 SR također ima dvije stražnje peraje za stabilnost u vožnji. To olakšava upravljanje i naglašava njegov sportski dizajn.

SEABOB Cam - Snimite jedinstvena iskustva

Na zahtjev, SEABOB može biti opremljen ugrađenom tehnologijom fotoaparata. To znači da se mogu integrirati dva sustava kamera u SEABOB. Full HD kamera kao sustav snimanja na pramcu plovila. Na dodir gumba, ovaj fotoaparat snima i pohranjuje sve što je doživljeno i otkriveno u fascinantnom podvodnom svijetu.

Još jedna Full HD kamera nalazi se na zaslonu s informacijama. Ovaj fotoaparat je ugrađeni akcijski selfie-cam i aktivira se jednostavnim pritiskom na senzor. Ona sprema sve snimke pilota dok vozi SEABOB.

Ostala dodatna oprema: Quick Charger (za kratka punjenje), SEABOB Cart (za lak transport), SEABOB Bag (transportna vreća za putovanje), SEABOB Rack (siguran zidni i podni nosač za SEABOB), Pilot pojas (pojasni sustav za ublažavanje mišića ruku) i SEABOB težina;

Lift Foil - iskustvo eFoila

Uz Lift Foil možete letjeti 40 km / h iznad vode. Ovdje možete pronaći poveznicu na ilustrativni videozapis

Dostava

Litijionska baterija -> Ova baterija je razvijena i proizvedena u Kaliforniji.

Bluetooth daljinski upravljač -> Daljinski upravljač se može koristiti za sigurnosne postavke. Također možete regulirati brzinu pomoću daljinskog upravljača. Maksimalna brzina: 40 km / h

Tihi električni motor -> maksimalno ubrzanje bez buke. Elektromotor ne zahtijeva nikakvu dodatnu uslugu.

Awake

Uz Awake Board možete postići maksimalnu brzinu do 56 km / h!

Specifikacije: Ubrzanje: 0 - 50 km / h za 4 sekunde, prosječno vrijeme putovanja: 40 minuta, izmjenjivi sustav baterija: Da, vrijeme punjenja: 80 minuta, bežični daljinski upravljač: Da, Carbon Board: Da, dimenzije: 179x61x19 cm, težina: 35 kg

Uključeno: Awake Docking Station, Awakebateriju, Awake torbu za dasku, nosač za Awake, Awake remen i ključ

NautiBuoy - Proširite svoje područje!

Sjajna ideja za proširenje prostora na Vašoj jahti! Različite platforme različitih veličina čine dizajn Vašeg vanjskog prostora jedinstvenim.

Dodatno proširenje sa sustavom C-Dock omogućuje čak i postavljanje priključne stanice za SEABOBS, gumenjake i drugu opremu za sportove na vodi!

Dodaci: ljestve za kupanje i klasična i luksuzna sjedala

Zgrabite i posjedujte novo vozilo na vodi! Kliknite ovdje!

Vaš sljedeći charter odmor zasigurno će biti nezaboravno iskustvo!

LUXURY MARINE TOYS LUXURY MARINE TOYS LUXURY MARINE TOYS LUXURY MARINE TOYS LUXURY MARINE TOYS
EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram