12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

Impressum

123yachtcharter.com e.U.

Schußlinie 5

AT 1110 Beč

Tel .: +43664/1230011

E-pošta: info@123yachtcharter.com

Internet: http://www.123yachtcharter.com

 

VAT ID: ATU 62425646

Broj trgovačkog registra: FN479151i

Nadležni sud: Trgovački sud u Beču

 

Bankovni podaci:

Banka: Volksbank Wien AG

IBAN: AT104300047202075009

BIC: VBOEATWW

 

Objavljivanje prema § 25 Zakonu o medijima

Vlasnik medija: 123yachtcharter.com e.U.

Schußlinie 5

AT 1110 Beč

 

Tvrtka: Ostale uslužne djelatnosti

Predmet djelovanja tvrtke: charter brodova i jahti

Direktor: Lukasz Podniesinski

 

Odricanje od odgovornosti:

1. Sadržaj online ponude

Autor nije odgovoran za aktualnost, točnost, potpunost ili kvalitetu navedenih informacija. Autor se ne poziva na red u slučaju da je korisnik doživio materijalnu ili nematerijalnu štetu uzrokovanu uporabom ili neupotrebom pruženih informacija ili korištenjem netočnih i nepotpunih podataka, osim ako se ne dokaže da je autor namjerno ili s krajnjom nepažnjom to učinio. Ponude nisu obvezujuće. Autor zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja dijelova stranica ili cjelokupne ponude bez prethodne najave ili čak trajno obustavljanje objavljivanje. 

2. Poveznice i linkovi

Za direktne ili indirektne poveznice na vanjske web stranice ("linkove") autor nije odgovoran za njihove sadržaje, osim ako je autor zatajio nezakonite sadržaje. Autor izričito izjavljuje da u vrijeme objavljivanja poveznica nije bilo nezakonitog sadržaja na povezanim stranicama. Autor nema utjecaja na trenutni i budući dizajn, sadržaj ili autorstvo povezanih stranica. Stoga se ovim izričito distancira od svih sadržaja, koji su promijenjeni nakon postavljanja veze. Ova izjava vrijedi za sve poveznice na internetskoj stranici, kao i za anonimne unose u autorskoj knjizi za goste, forumima i listama gostiju. Za nezakonite, netočne ili nepotpune sadržaje, a posebice za štete koje proizlaze iz korištenja ili neuporabe takvih informacija odgovoran je pružatelj stranice na koju se odnosi poveznica.

3. Zakon o autorskim pravima

Autor nastoji pri objavljivanju poštivati ​​autorska prava za grafove, zvučne dokumentacije, video sekvence i tekstove, koristiti vlastite grafove, zvučne dokumente, video sekvence i tekstove ili koristiti grafove, zvučne dokumente, video sekvence i tekstove koji su bez licence. Sve robne marke i zaštitni znakovi koji se spominju u internetskoj ponudi podliježu bez ograničenja odredbama važećeg zakona o autorskim pravima odgovarajućih registriranih vlasnika. Upravo zato što se samo spominje ne treba izvući zaključak da zaštitni znaci nisu zaštićeni pravima trećih osoba! Copyright za objavljene, kreirane autorske objekte ostaju isključivo autorovi. Reprodukcija ili uporaba takvih grafova, zvučnih dokumenata, video zapisa i tekstova u drugim elektroničkim ili tiskanim publikacijama nije dopuštena bez izričitog pristanka autora.

4. Pravna valjanost ovog odricanja od odgovornosti

Ovo odricanje od odgovornosti treba smatrati dijelom internetske ponude s koje ste upućeni na ovu stranicu. Ako dijelovi ili pojedine stavke ove izjave odstupaju potpuno, djelomično ili se razlikuju od zakona, ostali sadržaj ostaje i dalje valjan.

EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram