12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

EMERGENSEA

Vaša mreža za pomoć na moru

EMERGENSEA je dobro razvijena mreža za pomoć na moru. Operativno područje su teritorijalne vode Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. Ova mreža partnerskih tvrtki i njihove 22 baze pokrivaju cijelo morsko područje. Dobro opremljeni i brzi brodovi, potrebna dodatna oprema, 24-satna operativna spremnost i obučeno osoblje čine mrežu EMERGENSEA pouzdanim partnerom kada Vam je potrebna pomoć, isporuka ili pomoć kod raznih incidenata na moru. Callcentar u Zadru koristi najnoviju interaktivnu aplikaciju koja omogućuje komunikaciju u stvarnom vremenu i pruža našim članovima upozorenja o lošem vremenu, savjete za navigaciju i druge preporuke za određeno područje plovidbe. Pristupačnost 24/7 na +385 996 112 112. U slučaju životne opasnosti, callcentar će također kontaktirati i sjedište službe za traganja i spašavanja.

CHARTER PASS

CHARTER PASS uključuje niz besplatnih pomoći i pogodan je za svakoga tko provodi odmor na charter brodu. Godišnje članstvo nije potrebno - članstvo ćete primati samo za vrijeme trajanja Vašeg odmora. Članstvo se odnosi na skipera i vrijedi 7 (sedam) dana od datuma aktivacije. Područje primjene su obalne vode Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Prilikom kupnje CHARTER PASS paketa, skiper će odrediti datum aktivacije  koji vrijedi za 7-dnevni boravak brodom (moguće je i produženje na više tjedana najma). U slučaju intervencije imate pravo na besplatnu pomoć prema uvjetima i odredbama za besplatne usluge. Sljedeća besplatna pomoć na moru se može koristiti:

Vožnja od 10 nautičkih milja do mjesta intervencije i jedna od navedenih pomoći:

- Vuča do 10 Nm

- Pratnja plovila do 10 Nm

- Ulaz i privez u marini

- jednostavna slobodna vuča

- Korištenje ronioca na 30 minuta

- Isporuka goriva ili rezervnih dijelova (gorivo ili rezervni dijelovi se naplaćuju posebno)

- Prijevoz do 2 putnika

Navedene usluge mogu se koristiti jednom i u navedenom obujmu od člana koji je kupio charter pass.  Sve daljnje usluge plaća član ES-a na sljedeći način:

- u cijelosti prema cjeniku za članove i za usluge koje ovdje nisu navedene, ili

- u visini razlike u cijeni između pokrivene i pružene pomoći (npr. za vuču iznad 20 Nm, član plaća samo za 10 Nm, jer je 10 Nm pokriveno besplatnim paketom usluga).

Naplata se vrši prema cjeniku za članove. Cjenik članova uključuje popust od 30% u odnosu na službeni ES cjenik ili se temelji na posebnim dogovorima u iznimnim slučajevima. Svaka daljnja zatražena pomoć člana za vrijeme njegovog članstva bit će u cijelosti naplaćena prema cjeniku za članove.

EMERGENSEA EMERGENSEA EMERGENSEA EMERGENSEA
EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram