12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

Zaštita podataka

Cijenimo vaše zanimanje za našu web-lokaciju. Zaštita Vaše privatnosti nam je vrlo važna. U nastavku ćemo Vas detaljno informirati o rukovanju Vašim podacima.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

 Možete posjetiti našu stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka. Pohranjujemo samo podatke bez osobne reference, kao što je:

- naziv davatelja internetskih usluga

- stranicu s koje nas posjećujete

- naziv tražene datoteke

Ti se podaci procjenjuju isključivo u svrhu poboljšanja naše ponude i ne dopuštaju bilo kakve zaključke o Vašoj osobi.

Vaše podatke prikupljamo, pohranjujemo i obrađujemo kod Vaše rezervacije i kod svih naknadnih obrada i u promidžbene svrhe. Osobni podaci prikupljaju se tako što ih Vi dobrovoljno dostavite kao dio Vaše rezervacije ili prilikom otvaranja korisničkog računa ili prilikom registracije za newsletter. 

Vaši osobni podaci bit će proslijeđeni davateljima usluga (prijevoznicima, logističarima, bankama) koje koristimo prilikom izvršenja naloga.

Prava

Imate pravo na informacije o Vašim pohranjenim podacima i, ako je potrebno, pravo na ispravak ili brisanje tih podataka.

E-mail oglašavanje

Ako ste se pretplatili na newsletter zasebno, vaša e-mail adresa će se koristiti u Vaše vlastite reklamne svrhe dok se ne odjavite s newslettera. Odjava je moguća u bilo kojem trenutku, a da se pri tom ne snosi nikakav trošak osim troškova prijenosa prema osnovnim cijenama Vašeg davatelja pristupa. Informacije koje ste nam pružili koristimo za ispunjenje i obradu Vaše rezervacije. Prilikom prijave na newsletter, Vaša e-mail adresa će se koristiti u Vaše vlastite reklamne svrhe sve dok se ne odjavite s newslettera. Odjava je moguća u bilo koje vrijeme.

Korištenje kolačića

Na našoj web stranici koristimo tzv. kolačiće. Kolačići (keksi, kolačići) su male datoteke koje su pohranjene na Vašem tvrdom disku i koje pohranjuju određene postavke i razmijenjene podatke s našim sustavom putem Vašeg preglednika. Ova pohrana pomaže nam da prilagodimo web stranicu za Vas i olakšava Vama da ju koristite, kao na primjer spremanjem određenih unosa tako da ih ne morate stalno ponavljati. Vaš preglednik vam omogućuje da ograničite korištenje kolačića, što može uzrokovati da naša ponuda prestane funkcionirati ili bude ograničena. Tamo se kolačići mogu izbrisati. 

Kolačići sesije

Kolačići sesije brišu se nakon zatvaranja preglednika. 

Dugoročni kolačići

Koristimo kolačiće koji Vam ostaju na tvrdom disku. Vrijeme isteka je radi Vaše udobnosti postavljeno na datum u budućnosti. U drugom posjetu, automatski se prepoznaje da ste već bili s nama i koji su Vam ulazni podaci i postavke.

Sigurnost podataka

Vaši osobni podaci bit će kodirani tijekom procesa naručivanja putem sigurnosnog sustava SSL (Secure Socket Layer) zajedno s 128-bitnom enkripcijom putem Interneta. [Podaci o kreditnoj kartici neće biti pohranjeni, već će ih prikupljati i obrađivati izravno naš pružatelj usluga plaćanja. Šest usluga plaćanja.] Osiguravamo naše web stranice i druge sustave tehničkim i organizacijskim mjerama protiv gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka od strane neovlaštenih osoba. Pristup Vašem korisničkom računu moguć je samo nakon unosa Vaše osobne lozinke. Trebali biste uvijek držati povjerljive podatke o pristupu i zatvoriti prozor preglednika kada prestanete komunicirati s nama, osobito ako svoje računalo dijelite s drugima. 

Kontakt za očuvanje privatnost

Za pitanja o prikupljanju, obradi ili korištenju Vaših osobnih podataka, informacija, ispravljanja, blokiranja ili brisanja podataka ili kod opoziva odobrenog pristanka, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka:

Lukasz Podniesinski
Schußlinie 5
1110 Wien
luki@123yachtcharter.com 

Google Analytics

Ova web-lokacija koristi Google Analytics i Google Remarketing. To su usluge tvrtke Google Inc. ("Google"). Google koristi takozvane "kolačiće" i tekstualne datoteke pohranjene na Vašem računalu koje omogućuju analizu korištenja web-lokacije. Informacije koje generiraju kolačići o Vašem korištenju ove web-lokacije (uključujući Vašu IP adresu) bit će prenesene na Google i pohranjene na poslužiteljima u SAD-u. Zatim Google skraćuje IP adresu za posljednje tri znamenke, stoga jasna dodjela IP adrese više nije moguća. Google poštuje pravila o privatnosti američkog sporazuma „US Safe Harbor“ i registriran je u programu Safe Harbor ministarstva trgovine SAD-a. Google će te informacije upotrijebiti za procjenu Vaše upotrebe web-lokacije, kako bi sastavio izvješće o aktivnostima web-lokacija za pružatelje tih web-lokacija. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrađuju te podatke u ime Googlea. Treće strane, uključujući Google, stavljaju oglase na web-lokacije na internetu. Treće strane, uključujući Google, upotrebljavaju spremljene kolačiće za prikazivanje oglasa na temelju prethodnih posjeta korisnika toj web-lokaciji. Google ni u kojem slučaju neće povezivati ​​Vašu IP adresu s drugim Google podacima. Prikupljanje i pohranjivanje podataka može se u bilo kojem trenutku osporiti. Korištenje kolačića možete deaktivirati Googleom tako što ćete u skladu s time postaviti softver preglednika tako da odete na www.google.com/privacy/ads i kliknete gumb "isključi". Alternativno, možete onemogućiti upotrebu kolačića trećih strana ako posjetite stranicu za isključivanje mrežne inicijative oglašavanja na adresi www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Za više informacija o Googleovim uvjetima posjetite www.google.com/intl/hr/privacy. Ističemo, međutim, da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove web-lokacije. Koristeći ovu web-lokaciju, pristajete na obradu Vaših podataka od strane Googlea na gore naveden način i za gore navedene svrhe.

Facebook Custom Audiences (Remarketing)

Naše stranice uključuju oznake za ponovni marketing na društvenoj mreži Facebook, 1601 South California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA. Kada posjetite naše stranice, uz remarketing tagove izravno se povezuje Vaš preglednik sa Facebook poslužiteljom. Facebook prima informacije da ste posjetili našu web-lokaciju s vašom IP adresom. Zbog toga Facebook može posjet našoj stranici povezati s Vašim korisničkim računom. Te podatke možemo koristiti za prikazivanje Facebook oglasa. Ističemo da mi kao stranica nemamo podatke o sadržaju i podacima na Facebooku. Više informacija potražite u Facebookovim pravilima o privatnosti na adresi https://www.facebook.com/about/privacy/. Ako ne želite prikupljati podatke putem Custom Audience, ovdje možete deaktivirati Custom Audience.

Korištenje Social Plugins iz Facebooka i Google+

Naša web stranica koristi takozvane Social Plugins ("plugins") društvenih mreža Facebook i Google+. Ove usluge nude tvrtke Facebook Inc. i Google Inc. ("usluga"). Facebookom upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD ("Facebook"). Googleom upravlja tvrtka Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD ("Google"). Pregled dodataka i njihovog izgleda možete pronaći ovdje:

https://developers.facebook.com/docs/plugins bzw. https://developers.google.com/+/plugins

Ako na našoj stranici kliknete na stavku koja sadrži takav Plugin, Vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s poslužiteljima Googlea ili Facebooka. Sadržaj Plugina se prenosi izravno u Vaš preglednik i integrira u stranicu. Integriranjem dodataka, pružatelji usluga dobivaju informacije da je Vaš preglednik pristupio odgovarajućoj stranici naše web-stranice, čak i ako nemate profil u odgovarajućoj društvenoj mreži ili trenutno niste prijavljeni. Ove informacije (uključujući Vašu IP adresu) se putem preglednika prenose izravno na poslužitelj odgovarajućeg pružatelja usluga u SAD-u i pohranjuju se tamo. 

Ako ste prijavljeni na nekoj od društvenih mreža, pružatelji usluga mogu izravno povezati našu web-lokaciju s Vašmm profilom na Facebooku ili usluzi Google+. Ako koristite Plugins, primjerice klikom na gumb "Sviđa mi se" ili gumb "+1", odgovarajuće informacije se također prenose izravno na poslužitelja i tamo se pohranjuju. Informacije će također biti objavljene na društvenoj mreži i prikazane u Vašim kontaktima.

Svrha i opseg prikupljanja podataka te daljnja obrada i upotreba podataka od strane pružatelja usluga, kao i Vaša prava u tom smislu i postavljanje opcija za zaštitu Vaše privatnosti, potražite u pravilima privatnosti pružatelja.

Pravila o privatnosti Facebooka:

http://www.facebook.com/policy.php

Googleova obavijest o privatnosti:

http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html

Ako ne želite da Google ili Facebook izravno povezuju podatke prikupljene putem naše web-lokacije s Vašim profilom, morate se odjaviti iz odgovarajuće mreže prije nego što posjetite našu web-lokaciju.

U potpunosti možete spriječiti učitavanje Pluginsa s Add-On za Vaš preglednik, npr. Facebook Plugins“ s "Facebook Blocker" (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

Opoziv pristanka

Izričito ste odobrili navedene suglasnosti. Željeli bismo naglasiti da možete opozvati svoj pristanak u bilo kojem trenutku.

Dopuštenje za oglašavanje putem e-pošte

Želim redovito primati zanimljive ponude putem e-maila. Moja adresa e-pošte neće se dijeliti s drugim tvrtkama. U bilo koje vrijeme mogu opozvati ovu suglasnost za pohranu i uporabu moje adrese e-pošte u svrhu oglašavanja.

EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram