12.000 dostupno za bukiranje
osobni savjetnik kod izbora
lokacije širom svijeta

Traženje

FAQ's Pitanja i odgovori na često postavljana pitanja

 

Tko je 123yachtcharter.com / Koje su naše usluge?

123yachtcharter.com je web stranica koja djeluje kao posrednik između charter firme (rezervacije itd.) i charter gosta. Mi djelujemo kao savjetnici na zahtjev charter kupca. Ukratko, možete jednostavno rezervirati vašu jahtu iz snova i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Kako mogu izvršiti rezervaciju?

Jednostavno odaberite u kategoriji "Pretraga jahte" Vaše odredište ili regiju, željeni datum putovanja i odgovarajući tip plovila. Zatim kliknite na "traženje jahte" i iz prijedloga odaberite svoj brod. Osim toga imate mogućnost odabira jahte prema cijeni ili starosti jahte uz dodatno pretraživanje (u osnovi  je postavljeno na standardno pretraživanje). Ako kliknete na "REZERVIRAJ SADA", sve što trebate učiniti je unijeti svoje podatke, potvrditi rezervaciju i poslati je. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o Vašoj pronađenoj jahti, također možete ići na "ZATRAŽITI ZAHTJEV" i poslat ćemo Vam ponudu po Vašoj mjeri.

Kako funkcioniraju predujam i konačno plaćanje rezervacije?

Ako rezervirate jahtu kod nas, polog od 50% od cijene najma naplaćuje se prilikom rezervacije. Ostatak se mora uplatiti najkasnije 6 tjedana prije početka najma jahte. Ako se radi o last minute rezervaciji ili upitu koji je 6 tjedana ili manje prije početka najma, cjelokupna naknada za najam se plaća odmah.

 

Što su obavezni dodaci?

To su naknade koje su obavezne uz naknadu za najam i plaćaju se izravno charter tvrtki. Primjer za to je povratni depozit ili dozvola.

Što su fakultativni dodaci?

To su naknade koje se mogu rezervirati uz naknadu za najam i plaćaju se izravno charter tvrtki. Primjer: vanbrodski motor za gumenjak, skiper, itd.

Kada se plaćaju obvezni i fakultativni dodaci?

Ove naknade se moraju platiti izravno charter tvrtki prije preuzimanja plovila u charter bazi.

Što je tranzit log?

Tranzit log su standardne naknade koje uključuju pristojbe i poreze. Pristojbe ovise o charter tvrtki i odredištu putovanja. Ako je ta pristojba obvezna od  strane charter tvrtke, onda je to vidljivo prilikom rezervacije plovila pod obveznim dodacima i mora se platiti prilikom preuzimanja plovila.

Trebam li očekivati ​​dodatne troškove?

Trebate uključiti sljedeće troškovne stavke za svoj putni budžet: hranu za posadu, troškove čišćenja broda, troškove goriva, poreze, lučke pristojbe, pristojbe za parkiranje Vašeg automobila. Ukoliko Vam je potreban skiper, onda također ćete morati platiti njegove usluge i smještaj.

Kada ću dobiti svoje putne isprave?

Tijekom rezervacije dobit ćete potvrdu rezervacije. Nakon primitka Vaše uplate od nas ćete dobiti potvrdu rezervacije i sve ostale dokumente potrebne za putovanje.

Koje su naknade za otkazivanje?

Naknada za otkazivanje ovisi o iznajmljivaču chartera. Najbolje je da nas kontaktirate izravno na ovu temu i dogovorimo uvjete.

FAQ's Pitanja i odgovori na često postavljana pitanja
EIS Insurance Emergensea MMK Booking MMK Booking Nausys Pantaenius Schomacker
Social Media:
Facebook Instagram